Açıklaması antrasit renk tonları Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Duvarlarda kullanılan antrasit tonları odanın umumi atmosferini dengeler ve özge renkleri vurgular.

Siz bile ev dekorasyonunda antrasit rengine ve bu rengin ihtişamlı asaletine alan tespit etmek isterseniz temelı özel renk seçimleri ile dekorasyonda çeşitleme yaratabilirsiniz. Antrasit rengi ile uyumlu renkler hem nötr renge hareketlilık katarken hem bile alanın aydınlanmasını sağlamlayarak koyu renk yararlanmaı olası kıldığından ötürü bu eşsiz rengi her yerde tutunmak kolaylaşıyor. 

Ani fren ve yargı esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda fariğ uyumasını sağlamlar.

Evinizde huzurlu bir yansıma tevlit etmek istiyorsanız dinlendirici, rahatlatıcı etkisi kâin ve bu sebeple mecra odası dekorasyonunda da çoğunlukla yeğleme edilen feza mavisinden payanda alabilirsiniz.

Gri tonlarının hakimiyet kurduğu bir ocak dekorasyonu uygulamak istiyorsanız bu doğrultuda, en çok tercih edilen hararetli gri tonlarından biri olan antrasit griyi tercih edebilirsiniz.

İnternetin kendimi en hafif söyleyiş ettiğim ortam olduğunu başkalık ederek, haberleşme tasarımı kayranında eğitimime devam ettim ve Yalova Üniversitesi Konuşma ve Dizayn Fakültesi'nden izinli oldum.

Gösterişsiz ve çağcıl stilli temsil fail detaylar, tenvir üniteleriyle birleşerek ferdî tercihlerin hariçarı yansımasını katkısızlar.

Şimdi, Antrasit ile uyumlu renkler ile harika kombinasyonlar oluşturmak karınin kullanabileceğiniz temelı renkleri keşfedelim:

Odanın daha amelî aydınlanmasını katkısızlar. antrasit renk tonları Elan aydınlık bir zemin oluşmasını katkısızladığı midein odadaki başka süsleyici ürünlerin elan sarih olmasını sağlamlar.

Antrasit rengi ekseri koyu gri yahut siyah antrasit renk tonları olarak tanılamamlanır. Antrasit gri ise bu dü rengin adeta oflaz bir goldfix birleşimi olarak bilinir. Antrasit Gri Duvar Dekorasyonu hem asil hem de başka dekorasyon unsurlarıyla mükemmel bir düzen kucakerisindedir.

Kuşkusuz birbirine meal ve görünüş olarak zemin tabana bu zıt iki rengi bir arada yönetmek bâtınin dobra bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan parafin renk imdadınıza yetişecek ve nispeten aydınlık bir alana mevla olacaksınız. Parafin ve turuncu size aşkın iddialı gelirse içerisinde sarı çitndıran har gri tonlarını da geçiş rengi olarak ferah ferah yeğleme edebilirsiniz. 

Gri pembe mekân dekorasyonu sayesinde süssüz ve hoş enerjili bir ambiyans halk etmek istiyorsanız tercihinizi mercan renginden yana kullanabilirsiniz.

Adidaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile diğer tarafta canlı ve daha yoğun tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Sadelik ve şıklık arasındaki muvazene aile dekorasyonunda harmonik bir gaz yuvarı oluşturmanın anahtarıdır. Şık ve kostak dekorasyon mekanlara güzel duyusal bir çekicilik katarken aynı zamanda yalın ve minimalist bir yaklaşımı da dâhilermelidir.

Report this wiki page